Sponsorizări / Donații

Daca sunteti platitor de impozit pe profit, puteti contribui, prin Asociatia Bizantina, sa sustineti activitatea sociala, filantropica si culturala a Corului Evloghia, fondat si condus de Pr. Marius Militaru.

In acest sens, aveti optiunea de a dispune redirectionarea impozitului pe profit pentru sponsorizarea Asociatiei Bizantina, organizatie non – profit, inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult aflat la Judecatoria Cornetu, sub nr. 20/21.05.2012, sponsorizare care se va deduce din impozitul deja platit.

Va rugam sa va asigurati ca, in cursul anului 2022, cheltuiala cu sponsorizarea nu a depasit plafonul pentru sponsorizare in anul fiscal 2022 (suma minima dintre 0,75% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit).

Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa completati contractul de sponsorizare atasat prezentei sectiuni. Formularul 177, completat cu informatiile privind redirectionarea sumei pentru care s-a incheiat contractul de sponsorizare se depune la organul fiscal competent pentru administrarea creantelor fiscale datorare de catre contribuabil/platitor, pana la data de 25.12.2023.